Logo

» Informatie
Inschrijving vanaf heden gesloten!


De JM Super-11 competitie is het spel voor de echte voetballiefhebber!
Voetbal krijgt een andere dimensie wanneer jij met je eigen team meedoet in de eredivisie!


Voor slechts 25,- speel je het gehele voetbalseizoen mee als manager van je eigen voetbalteam. Je kiest 11 spelers van 11 verschillende eredivisie clubs.
Van elk van deze 11 clubs kies je naast een basisspeler ook een reserve die in dezelfde linie speelt (doel, verdediging, middenveld of aanval) en van dezelfde club is.Je speelt in de formatie 4-3-3.

Je maakt je spelerskeuze uit onze spelerslijst. De spelers hebben van ons een fictieve waarde gekregen.
Deze waarde staat achter de spelers naam vermeld (waarde x 1 mln).
Maximaal heb je als manager 80 mln voor je team te besteden.
Elke basisspeler heeft dus een reservespeler achter zich. Op het moment dat er een basisspeler niet in actie komt, dan speel je met diens reservespeler.
Punten worden alleen toegekend aan de spelers in het basisteam als deze ook daadwerkelijk hebben gespeeld (tijdsduur maakt niet uit!). Jouw reservespeler haalt pas punten als de basisspeler geen seconde heeft gespeeld en diens reservespeler zelf wel heeft gespeeld. Hoe je punten kan scoren, lees je op de pagina puntentelling.

De spelerslijst wordt continu bijgewerkt. Maak zorgvuldig je keuze voor bepaalde spelers. Let bijvoorbeeld op of er bij die speler sprake is van een mogelijke transfer of misschien wel blessureleed. Wanneer er een door jou gekozen speler vertrekt na onze sluitingstermijn van 3 augustus 2015 dan mag je deze niet meer vervangen. Je speelt dan tot de winterstop met diens reserve die je gekozen hebt.
Pas in de winterstop mag je weer wisselen. Er mogen dan maximaal 6 spelers gewisseld worden.

Dus nogmaals, hou rekening met blessures en transfers. Selecteer je spelers slim en wordt de nieuwe JMSuper-11 kampioen!!

De winnaar van JMSuper11 ontvangt naast het prijzengeld ( 450,-) natuurlijk eeuwige roem en de wisselbeker. Je kan dubbel in de prijzen vallen want naast de competitie speelt jouw team ook mee in de bekercompetitie. Lees meer hierover op onze site.

Alle inschrijfformulieren moeten tesamen met de betaling UITERLIJK maandag 03 augustus a.s. door ons ontvangen zijn. Het makkelijkst is om onze digitale deelnameformulier te gebruiken dat op onze website komt te staan. Je krijgt namelijk dan altijd direct na het invullen een bevestiging.


Wij wensen iedereen alvast veel suc6 met het maken van een succesvol team !


[ terug... ]Omhoog


Laatste voetbalnieuws


Copyright 2002-2020